Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

2019-08-05 Беломорски. Вадих картофи.

Варела

7998 прегледа

Сменям концепцията.. ще пиша тук всеки път когато правя и снимам нещо в градината.. с идеята да почна да снимам, а най-вече да работя по-често ;) .. другото - месец за месец да си прехвърлям драсканиците от тетрадката се оказва доста неработещо за мен.. имам например една висяща публикация от пролетта, която така и не довърших..

Та вчера какво правих и върху какво размишлявах: От 18:45 до 20:15 извадих трите реда картофи, които сяхме с Таньо на Беломорски.. Всичко е потънало в трева.. Окосили са ми дивия лимон - и двете дръвчета са подкъсени до на 25 см от земята.. ограждението с керемиди, което го правих за да предпази лимончетата от троскота никаква работа не е свършило.. това дето го обръщахме и чистихме пак е затлачено от троскот, който освен, че пълзи отгоре си копае паралелно с коренища и през меката песъклива почва.. явно трябва 1-2 години само да ора по два пъти и междувременно да обръщам и да чистя троскота.. през 10-15 картофа (разбира се най-големите) троскота си беше преминал като пирон през масло..

Всичко е така обрасло и тревясало все едно никога не е чистено, явно ще трябва да се моторизирам инак просто няма да мога да насмогна..


  • Харесвам 1


0 Коментара


Recommended Comments

Все още няма коментари.

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване