Други снимки в Октомври'17


4 Коментара

Супер, вашите са доста по-големи от нашите. Ние изкарахме общо 2 с размер на голфтопка. Останалите ги изядоха плужеците на много по-ранен етап. А тия двете изобщо не успяха да узреят. Нещо не изчислих какво ще стане с тоя смилянски боб... сянката дойде прекалено плътна и дебела.

Споделете коментара


Адрес на коментара

и аз отгледах 5-6 динки - половината в леха с царевица, другите в леха с чушки. 2 станаха почти като футболна топка, останалите - като тези на alys, но за всеобща изненада и мъничките бяха червени и много сладки! :-) 

alys хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара

Ехее, футболна топка!!! Днес разрязах едно мъниче, което на външен вид не обещаваше много, но се оказа по-сладко от първата динка. Как звучи само - какво отглеждаш? - динки :))). Ру, ако е тънкокора, дано си събрал семена. Много се почудих дали да оставя някоя семка от моите, но ги хвърлих, много са дребни дините и не знам дали би се получило нещо от техните семена.

Споделете коментара


Адрес на коментара

Абе малко се изсилих с футболната топка (но да речем диаметърът им беше два-три пъти по-голям от на останалите, които си останаха мънички). Всичките обаче бяха сладки по един и същи начин и са от един и същи сорт (Мраморна). Явно там където са станали големите се е оказало повече ЧКЧ или пък не са били толкова засенчени или пък влагата им е била повече. За сега нямам еднозначно обяснение. Аз не съм торил, шербетувал и пръскал с нищо, единствено при засаждането слагах ЧКЧ. 

alys хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.