Други снимки в Октомври'17


4 Коментара

Боби Димитров

Отговорено

Супер, вашите са доста по-големи от нашите. Ние изкарахме общо 2 с размер на голфтопка. Останалите ги изядоха плужеците на много по-ранен етап. А тия двете изобщо не успяха да узреят. Нещо не изчислих какво ще стане с тоя смилянски боб... сянката дойде прекалено плътна и дебела.

Споделете коментара


Адрес на коментара

и аз отгледах 5-6 динки - половината в леха с царевица, другите в леха с чушки. 2 станаха почти като футболна топка, останалите - като тези на alys, но за всеобща изненада и мъничките бяха червени и много сладки! :-) 

1 човек хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара

Ехее, футболна топка!!! Днес разрязах едно мъниче, което на външен вид не обещаваше много, но се оказа по-сладко от първата динка. Как звучи само - какво отглеждаш? - динки :))). Ру, ако е тънкокора, дано си събрал семена. Много се почудих дали да оставя някоя семка от моите, но ги хвърлих, много са дребни дините и не знам дали би се получило нещо от техните семена.

Споделете коментара


Адрес на коментара

Абе малко се изсилих с футболната топка (но да речем диаметърът им беше два-три пъти по-голям от на останалите, които си останаха мънички). Всичките обаче бяха сладки по един и същи начин и са от един и същи сорт (Мраморна). Явно там където са станали големите се е оказало повече ЧКЧ или пък не са били толкова засенчени или пък влагата им е била повече. За сега нямам еднозначно обяснение. Аз не съм торил, шербетувал и пръскал с нищо, единствено при засаждането слагах ЧКЧ. 

1 човек хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара
Гост
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Добави коментар...

×   You have pasted content with formatting.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Предишното съдържание е възстановено.   Изчисти

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.