Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

20190402_180345.jpg
 

В албум:

Разсади

  • 12 снимки
  • 0 коментара
  • 50 image comments

Информация за снимката

Заснето с samsung SM-G930F

  • 4.2 mm
  • 1/100
  • f f/1.7
  • ISO 64
Пълна информация за снимката

Recommended Comments

Подарявам това в тарелките (остана ми след пикирането).

 

Споделете коментара


Адрес на коментара

Копирано от чата: 

Бяло Биволско Сърце, Албенга, Златен медальон, Момини сълзи, Пол Робсън, Розов Едър, Червен крушовиден, Аурига, Евъргрийн плюс 5 сорта чери - бели, зелено грозде, жълта круша, биг сънголд, черни

 

П.П. Ще взема всичко утре следобед, освен ако не се явят други желаещи за братска подялба. 

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара
Боби Димитров

Отговорено

Еха, не съм виждал толкова гъст разсад! И аз си мислех, че 5-6 семки в кофичка от мляко (после прислужваш) са много! И толкова малък пикиран!


Имам същия размер табли - в тях пикирам, като слагам по два корена в гнездо. И после тези двойки садя без да ги разделям, само ги накланям и засипвам с пръст.

 

Тези в кофичките колко големи ще бъдат до началото на май, като ги носиш на Княжево?Златен медальон жълт ли е и дали е Златен медал?

 

Споделете коментара


Адрес на коментара

Златен медальон е нещо производно от златен медал - опитал съм се да го кръстосам с Литъл Лъки Харт и уж се получава нещо като златен медал, но със сърцевидна форма... но не всички домати са така и изобщо .. от няколко години го мъча...

Колкото до разсада -  и аз за първи път виждам толкова гъст ;-) Обикновено слагам по 10-12 семена в кофичка, ама тая година реших да пробвам да насоля в таблите за да ликвидирам семената, които смятах, че са доста остарели - то пък взе че всичко покълна...

И да - много малък е пикиран, ама не мога да гледам как се мъчат толкова нагъсто - надявам се да оживеят и бързо да дръпнат... До един месец - когато ще ги садя - ще са си съвсем нормален разсад - висок 25-30 сантиметра (си мисля, а какво ще стане - ще видим).

 

Споделете коментара


Адрес на коментара

Румба, отщя ми се. Не ме чакай утре. На мен ми е достатъчна информацията, за сортовете, които си отсял като най-добри. Поздрави!

Споделете коментара


Адрес на коментара
Боби Димитров

Отговорено

Е защо бе Теди, кво стана сега, Ру хвърля разсад, нашия още не е почнат :D

Споделете коментара


Адрес на коментара

Боби, аз имам доста готов разсад от други по-прости сортове- Рома, безколов - Миряна, розови, бозави и т.н. Бих ти отделила, ако искаш. Не съм ги сяла лично, но се водят мои.

Черита нямам и сега ще насея, но те са предвидени за палатка и предвид че е късно, не знам дали ще стигне време да узреят, но ще опитам. И зелени да ги набера пак става за туршийка. Вариант е да си взема и готов разсад на късмет от Елин Пелин при размяната. Тези сортове от Румбата ще ги пробвам в парника - не всичко, ще си подбера стига да има от тях семена при бай Христо.

Внимавай с вземането на разсад от Румбата, за да не ти лепне Гошко и на теб билЯжка, че си лаком, че ти отидЕ репутацията у бАрата ;) Според мен води подривна дейност, защото иска да ги вземе всичките и да ги пусне в olx на по 2 лв чашката, за да захлеби малко. Пък аз се впечатлявам от простотии, винаги....

Споделете коментара


Адрес на коментара

Теди, как може да се впечатляваш от тия глупости. Защо изобщо го четеш - очевидно му доставя удоволствие да те дразни, пък ти му се връзваш и съответно осигуряваш удоволствието, което пък води до нови прояви... Не ви знам генезиса на тия отношения, но в детската градина, за която са характерни подобни отношения, не продължават повече от 2-3 дена, пък вие сте така от месеци, ако не и години... Стегнете се малко - големи хора сте ;-) 

 

Иначе разсадът няма да отиде в компоста (поне не от моите ръце) - Димо 33 изяви желание да се занимава с него и с удоволствие му го дадох. 

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване