Jump to content

В албум:

Бяло море гардън

  • 50 снимки
  • 0 коментара
  • 45 image comments

Информация за снимката

Заснето с Xiaomi Redmi 5 Plus

Пълна информация за снимката

Recommended Comments

Оо, вирее всичко. Каквото довее вятъра или докарат птиците. Обща площ на кооперацията обаче. Това си е естествено затревяване 100%. Грижи за затревяването-почти нула. Като не броим тример макс 2 пъти в годината. Принципно не поливаме и е зелено в зависимост от "каквото даде Шефа" . 

Аз се занимавам с многогодишните, като в последните 2 години това е основно подрязване, оформяне, разхвърляне на оборска тор, садене на нови и малко поливане на най младите. Ливадата е хубаво нещо ама ако искаш да е както трябва си трябва поддръжка и вода. Трябва и сговор със съсобствениците щот водата стана 2.60 :) Като цяло иначе ако се полива и кастри правилно и трябва съвсем малко за да е перфектна. Има много малко голи местенца. Всичко останало е сериозен разнообразен треволяк със корени по 2-3м сигур. 

За тази есен сме се разбрали да разсадим ягодите навсякъде, което си е добро начало. Сорта не мога да кажа какъв е защото го пренесох случайно от незнамкъдеси, но явно е устойчив предвид че хапваме след 0 грижи и здраво заплевено около тях. Разпростира се със завидни темпове. 

Споделете коментара


Адрес на коментара
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Предишното съдържание е възстановено.   Изчисти

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...