Други снимки в Не още градина

Естествена малка лагуна

Като бонус, от едната страна на мястото, има горска равна тераса и до нея - малка лагуна. Не зная как са правени измерванията, но някои от граничните точките ни се падат даже в реката, та грешката е вярна - имаме си и лагуна. :)

Лятото си правим 3 седмици диво и щастливо къмпингуване с деца и приятели (палатките в гората, а "трапезарията" на лагуната).

Масите и пейките са направени от стари палети (продават бракувани за левчета в Баумакс), но палатките сме се погрижили да са високи, широки и комфортни. Разпъваме и "павилион" за дъждовните дни, импровизираме баня със слънчева вода и огнище до брега за готвене и студените вечери.

Хлапетата тръгват с неохота разбира се, заради липсата на електронни джаджи, а и бяха свикнали на друг вид почивки, но след няколко дена се променят - лицата им светват, смеят се и си бърборим вечер с часове. Помагат да полеем или да пресадим някое дръвче, ловят мренки, ходят на разходка, канят си гости, а аз имам още време за наблюдение на мястото. Не знам какво сме им харесвали на скъпите чужбински хотели - сега едва чакаме да дойде време за лагер. Електричество и водопровод е ясно, че няма. "Хладилникът" е в реката.


В албум:

  • 15 снимки
  • 0 коментара

0 Коментара

Все още няма коментари.

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.