Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

кокоши трактор.jpg
 
В албум:

Моите изобретения:D

  • 14 снимки
  • 0 коментара
  • 19 image comments

Информация за снимката


Recommended Comments

Каква е целта на кокошия трактор? Да си имат преместваемо дворче, на което винаги да има нещо зелено или и някаква друга полза гониш?

Споделете коментара


Адрес на коментара

Кокошия трактор- изцяло моя идея с много помощ от половинката :D Първо като взех да му обяснявам как с подръчните налични материали ще стане и да ги подреждам- да види визуално- 1-та реакция беше:

" А, това да не си мислиш, че ще стане за 1 ден :D "

Обаче аз си знам- ако се навирам в теслите, трионите и прочие опасни инструменти...и за 3 часа ще стане .....ииии.......стана разбира се :)

П.С. Идеята беше, че ни подариха една кокошка, която уж се е разквачила, но като я взехме се оказа, че не е. И веднага реших, че хем трактор, хем родилно ще  е 2 в 1 вариант. И познах. 4 дена  изкара вътре и мястото е чисто, обезтревено, прекопано и наторено. Вземем ли си тази година наша къща- ще направя голям за 20 кокошки, понеже съм лакома :D :D D:

Споделете коментара


Адрес на коментара
преди 4 минути, Гого написа:

Каква е целта на кокошия трактор? Да си имат преместваемо дворче, на което винаги да има нещо зелено или и някаква друга полза гониш?

Хем родилно за квачки, хем примерно като взема 2-3- нови, да почистят малко местенце :)  За таз годишните " изборетения в зеленч1уковата градина- е точно по размер :D Пос;ле ще снимам и кача снимки

Споделете коментара


Адрес на коментара

Моят опит с кокоши трактор е, че могат да те спасят от едногодишните новопоникнали плевели. Многогодишните си остават там с корените и си тръгват с пълна силна, след като тракторът бъде преместен. За прекопаване е трудна работа, ако не се държи влажно и не е мулчирано, което да ги кара да ровят. И прекопаването след тях е задължително, защото трамбоват добре почвата.

п.с.: това зеленото с дългите листа в дясно какво е?

Забравих да кажа и че лятото искат сянка, че умират от жега. Един винил отгоре ще върши хубава работа. Хем да могат да се разхождат навън и когато вали. Или поне една мрежа за засенчване с по-висока плътност.

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара

Това зеленото е папур- взех го от селския язовир и го насадих до ямата, че много вода излиза като мия чинии и пускам пералнята :D  и да скрива неприятната картинка :)

Зад него се вижда вишната- страхотна вишновка си правя  от нея, от другия край е зелена ограда, която отделя едната цветна градина от новата, която правя

Върху  мрежата съм сложила мрежа за сянка - ето сега направих снимка и на нея- добавям я в албума

Споделете коментара


Адрес на коментара

По късно май снимката с мрежата, че ми се бъгна телефона, и не мога да кача веднага

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване