Цялата активност

Този поток се обновява автоматично   

 1. вчера
 2. Колко големи бяха бубилите в края на миналата година, когато ги посади? Нашите ги сложих декември, сега са с дебелина на клечка за зъби листата им и високи 10 см. Интересно ми е долу луковицата колко голяма ще стане.
 3. Твоето да не е Veronica persica?
 4. Тцтцтц, кви майки имат хората ... само моят син не случи на майка ... Ако е със сини цветчета брои ли се за врабчови чревца? Че дворът пълен с таквизи, ма със сини цветчета.
 5. В албум: Разни

  Китайски чесън, първо поколение от булбил. Върви по добре от скилидките.
 6. В албум: Разни

 7. На моята съм и казал да ми вземе като пуснат модел с вградена пералня
 8. Телефон Mi A2, мама ми го купи!
 9. Много тагове,много нещо. Това ли е,дето го обрах от чесъна?
 10. Една от любимите ми песни
 11. Да кажа и тук, в случай, че някой се изкушава да си купи боровинки - от Цветна градина ме разочароваха много - боровинките бяха 25 сантиметра, а не 40-45 и по никакъв начин не бяха опаковани за транспортиране - просто нахвърляни саксийките в найлонов плик, някои бяха паднали, клончета, листа и цветове окършени и оронени. От Goldenplans ги получих в мнооооого по-добър вид и по съвсем културен начин. Друг е въпросът кои ще оживеят, това може да го коментираме поне след година....
 12. Тошко, много хубаво!!!
 13. За предишното да спомена, че това от клипа мяза на пепелац!
 14. Хубава снимка. С какво снимаш?
 15. При мене тази година завзе градината. Обаче след пипера или не му хареса, или е случайност. Но пък там сега имам фацелия.
 16. Писах в чата, но да напиша и тук - от Цветна градина пратката беше много зле - просто нахвърляни саксийките в един плик - в резултат изпочупени клончета, оронени листа - абе не се прави така.... :-(. Освен това бяха на половина по-малки от това, което пише 40-45 сантиметра - по-скоро бяха 25-30.
 17. Chickweed, както и сам си разбрал де, ама го пиша тук ако някой види само снимката без темата.
 18. Понася добре и косене, а кокошките го обожават. Като цяло, това е мечтан плевел, но не вирее особено при нас, мисля, че не си пада по глинестата почва.
 19. Еей стигъхти тролихти обявата ей, един спам да видите и веднага го наспамихте
 20. "Врабчови чревца" е май (Stellaria media), (chickweed).
 21. Не е ли врабчова трева това? И аз имам от него и си го държа за почвопокривно, а съседката постоянно го скубе, че (кат фърли семената нема отърване)... па то и сега, като гледам нема голям успех с контрола в/у него, а скубе като откАчена
 22. Как се казва? Много приятно изглежда като порастне на гъсто.
 23. Ако нЕкой се опита да ми продаде опадали листа през есента и буркан с вода от Искъра е друго вече
 1. Зареди още активност