Боби Димитров

Групова поръчка на масло от нийм + кастилски сапун

3 мнения в тази тема

(април 2019)

Поръчката от февруари беше направена и количеството се изчерпи.

Започвам да набирам нова група желаещи за обща, групова поръчка на масло от нийм и кастилски сапун. Този път записването няма да е в тази тема - тук ще пускам само информация и ще отговарям на въпроси. Записването ще бъде с тази гугъл форма. За да се случи поръчката, нужно е да се натрупат поне 20 литра нийм и 10 литра сапун, или повече, за да излезе същата добра цена.

Тема-дискусия за ползи и употреба на  масло от нийм .

 


От 2015та година поръчвам всяка пролет масло от нийм в туби от Англия, от проверен и надежден дистрибутор. Цената е 40 лв/литър масло - това е 100% върджин нийм (cold pressed unfiltered extra virgin), няма никакви примеси, базови масла, разредители и прочее.

От тогава си поръчвам и чист, organic (bio) кастилски сапун, който е без аромати, добавки, оцветители, 100% натурален и биоразградим. Използваме го в домакинството, като течен сапун и шампоан, и също за смесване с нийма, за получаване на емулсия. Цената е 30 лв/литър.

И двете неща разфасовам в 500 мл шишенце от минерална вода, съответно минималната поръчка е 500 мл, а нагоре трябва да е кратно на 500 мл.


Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чак сега виждам, за съжаление. Ако все пак е останал кастилски сапун ще искам да се включа с 1 литър. Имайки предвид, че поръчката вече е направена, предполагам няма смисъл да попълвам гугъл формата?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, поръчката от юли е изпълнена изцяло, очаквам само тези, които са избрали Лично предаване да минат. Имам останали няколко литра нийм и повечко сапун, ако някой се сети в последствие, да се впише в гугъл формата - аз ще я проверявам всяка седмица.

@herb не те видях да си се вписал, ако все още искаш - има за теб!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.