Cucurbita Maxima

Сладко от зелени смокини

2 мнения в тази тема

Някой правил ли е? Интересува ме това, дето се слага вар и плодовете остават твърди. Приемам и други идеи за оползотворяване - счупи ни се една от смокините и не ми се ще да идат зян.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правила съм рачел от тиква с вар. Хубаво става. Като ми трябва рецепта, поглеждам в блога на pep-4o (няма по-труден ник за изписване, :)). Познавам я виртуално от много време (и различни форуми) и харесвам рецептите й. http://pep-4o.blogspot.bg/2011/08/blog-post_13.html

П.П. Не прочетох внимателно - рецептата е за узрели смокини. При Пепчо можеш да видиш как се прави варната вода (при рачел от тиква).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.