Гого

Градинарски колан за инструменти

4 мнения в тази тема

Някой ползва ли колан за инструменти? Търсих да видя, няма ли конкретно за градинари такава екстра, но само строителни излизат. Освен някой от тях да си пригодя.

 

094%20MKT1229.jpg094%20MKT1226.jpg094%20TEK1713.jpg

big_e6ed17ea5104b1f284533682a1934baa145e

 

 

Все се чудя къде да си завра ножицата, садилото, няколко пакетчета със семена, мотичката, ролетка (все меря и планувам нещо), може някой тебешир да си сложа.

Въобще, какви малогабаритни инструменти ползвате най-често? И разбира се, ако има специално за градинари колани, какви са те?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и разнасям на ръка 1-2 неща, ако са повече - в касетка. Процесът ми е такъв, че не мешам, първо правя едно, после правя друго. Касетката ми е полезна, защото в общи линии където и да застанеш, все има какво да вземеш, та може вътре да е само ножица, нож, въже, тел, бележник с химикал, но после влизат коприва, лапад, глухарче и айдеее...

 

С такъв колан не бих се усещал добре, защото обичам да стоя клекнал на пета. На младини се бях хванал "чирак" (общак) на един строеж, та тогава ми дадоха подобен. Е ми за 15 мин си бях наръбил и задника, и краката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ама, за всичко можеш да кажеш нещо лошо.  :D

Аз щъкам насам натам, няма къде да си набутам ножицата, като реша нещо друга да подхвана, после пък съм мръднал надалече, почвам да се чудя къде съм я оставил,. ей такива работа.. Ако коланът е малогабаритен, с няколко гнезда и две дупки за промушване на малки инструменти, мисля, че ще е добре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз разнасям някакви неща напред-назад. Решавам да оставя ножицата в лехата, като съм абсолютно сигурна, че ще запомня къде е. След третото й преместване следва 10 минутно търсене къде точно беше.
В тази връзка все се каня да си купя спрей с много яърк цвят и да пръсна всички малки инструменти. Макар че лопатката ми е искрящо синя, но пак успявам да я потурча, особено ако растенията вече са тръгнали. а не са само голи лехи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.