Jump to content

Преди да се регистирате и включите активно в нашите форуми, молим ви да се запознаете с темата "Какво е Без Мотика?".

Абарис

Абарис Tube

Recommended Posts

Славянски

Bull's eye! Още се нарича wishful thinking. Както позитивизмът така и негативизмът са подвеждащи, когато игнорират реалността - заради самосъжаление или блажено безгрижие 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Миленка®

Е как той е създател като "...Десертът, който се появява за първи път поради грешка на съпругата на Кампеол и тогавашния му главен готвач, ..."

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Абарис

Николай Радев

Octo9b7er 938o00f8 a15tt 17:54r5 ePMm  ·

В ОКОТО НА БУРЯТА

Когато на Небето се съединяват Марс и Плутон, на Земята започва да ври и кипи. В този момент се определя и къде, кога и как на нашата планета ще се водят най-ожесточените битки и ще се случат най-екстремните събития – видими и невидими, големи и малки, през идните две години – до следващото съединение на Марс и Плутон. А за случващото се и за неговите дълбоки причини и следствия обикновеният човек (и не само) най-често си няма представа.

А ето я и картата от последното съединение Марс-Плутон, с координатите на българската столица. Къде е попаднало то? В дом 10 – управлението на страната – задно с Юпитер (бъдеще, стратегия, вяра, растеж). Отгоре на всичко – и в Козирог, базисно управляващ България. А кой знак едновременно управляват Марс и Плутон? Скорпион, намиращ се в дом 7. Ще рече: най-ожесточените битки у нас, явни и тайни, от около година и половина насам и още за около 6 месеца занапред, са се водили и ще се водят за власт, за управлението. И те са били и ще са подклаждани тайно отвън (дом 7), от няколко посоки едновременно. Може да се разбере и откъде по-точно, но това е друга и по-специална тема.

А в същото това време Сатурн (сигурност) в дом 10 (власт) е в квадрат със своя диспозитор Уран (обновление). А това означава, че от година и половина обновлението и сигурността са в конфликт. Подобно е и с либералните (Уран) и консервативни (Сатурн) тенденции. А това предизвиква и остра и перманентна политическа криза у нас. И не само у нас. И криза на партиите и на партийната демокрация изобщо. И голямо изобилие от противоречиви, взаимно изключващи се и неадекватни управленски решения. А отгоре на всичко, тъкмо в тази ситуация, в България се провеждат парламентарни и президентски избори едновременно.

А откъде минава сега транзитен Плутон? От средата на август 2021 година, той е все стационарен, в 25-я градус на Козирог – точно върху наталната позиция на съединението Марс-Плутон в дом 10 (власт). И това ще продължи поне до средата на декември, с кулминация 16.11.2021 година. Отгоре на това и в същото време няколко дирекции едновременно действат синергично. И не случайно тъкмо това е и времето на 4-та Ковид вълна, на енергийната криза (рязкото поскъпване на горивата и тока), на струпването на големи професионални и икономически проблеми и на една дузина още разтърсващи събития от общ и личен характер. И на най-неадекватни управленски решения и мерки.

А Луна? Къде е Луна (обикновените хора, народът)? В дом 12 (изолация) и в Риби, далече от реалността, в съвпад с Нептун (фантазии). Или: народът е объркан, обзет е от несигурност, с разклатено здраве и психика. Изолирал се е и е отдаден на фантазии, на заблуди и самозаблуди, лесна плячка на фалшиви новини и дезинформация всякаква. Една част – и на алкохолни и други подобни преживявания.

Ала има и още една част от хората у нас, чийто дял расте, които въпреки всичко изредено, все повече се изпълват с увереност за щастлив финал. „Сега ще минем през бурята и ще си ударим челно главите в нещо твърдо – някои ще паднат, други ще припаднат, но всичко това за да помъдреем, за да разберем какво трябва и какво не трябва да правим. За да се очистим от мръсотията и за да се променим трайно. За да събудим Духа в себе си и за да го направим основен съдник на делата ни.“

И още нещо специално и многозначително: следващият двугодишен цикъл Марс-Плутон ще започне точно на 3 март 2022 година!!! А съединението ще е в съвпад с Венера (любов, справедливост, облагородяване) и в дом 9 (дух, вяра, бъдеще, нови стратегии, правосъдие). Иначе казано, през следващите две години оттогава у нас (и не само у нас) ще настъпи едно облагородяване на нравите. И ще се воюва главно за кауза и за закони, а у воюващите ще навлезе и нещо рицарско. И всичко това рязко ще намали разрушителните сили на всички нива – и в отделните хора, и в обществото. Важно влияние тук ще окаже и значително повечето страст и любов между мъжа и жената, както и ангажирането с повече творчески дейности.. http://tayni.net/?p=8125

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване