Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

Змеюва дупка / Dragon's den

  • публикации
    26
  • коментари
    32
  • преглеждания
    12377

Февруари 2017

Варела

1364 прегледа

02.03.2017

Лабрадора за 3 дни е избил.. не всички семенца обаче.. покаралите днес ще ги наслагаме директно в кофички - 12-13 бр. тъкмо за една касетка.. а другите нека постоят още малко.. може и те да изкарат..

 

28.02.2017

Сложих да се ръти и пипера - Куадрато д'асти росо; Маркони роса; Суийт Пименто Салса - 3 х 28 семки.. тея сортове как ще ги „продавам“.. ша тряаа да им смена имената, че инак ще си вързвам езика всеки път.. :D Софи е заложила сиврия и няква друга румънска капия от Панаира купена..

 

27.02.2017

София яко нажижа в градината докато аз съм на работа.. разсадени са още 2 реда х 6 метра с останалите ягоди, който неуспяхме да сложим преди снега + още 20 корена 'талянски фносен разсад от панаира.. Между ягодите - набучкан чесън за зелено.. спанака е оплевен и в едното от тунелчетата е засят 1х1 метър магданоз..

 

26.02.2017

Днес започнах асмите, че тази година Жорката ме изостави.. ма то разбираемо де.. с моите "претенции": "няма да пръскаш с отрови.. само био.."

Та за 3 часа успях да орежа едва едва 6 асми - 2 големи и 4 с по-малки "корони".. ама като още се уча така е..

Разровчих леко с мотиката презимувалия овес за зелено торене и отгоре заслах със слама да не никне тревата.. сложих да се рътят ранните домати - Лабрадор и Прю.. сложих и малко Сан Марцано..

 

25.02.2017

Днес ми беше двойно ;) Засях два двойни реда грах 60 см. /15 см. /5-7 см. Изрових и преместих две рози отвън на улицата.. В дупките от розите засадих две круши - вилямова масловка.. Подрязах двете кайсии.. миналата година от градушката са като разстреляни - имат доста наранявания и избила смола по клоните..

 

18 и 19.02.2017

Прегледахме какво става под тунелчетата..

 

Ягодите, които разсаждях по първи сняг, че и баш в снеговалежа са се хванали.. ти да видиш..

 

Спанакът, втора серия, който сях на 11.12.2016 и си мислих че е заминал под затиснатия от сняг найлон си е изкарал.. хибридния лук си е все по-сплескан.. лукът от балучка и чесъна макар и сплескани от сняг са си добре.. къдравата маруля е на пихтия.. репичките и те..

 

Софи зася отново къдрава маруля на мястото на първата и доста цветя за разсад в тарелки на балкона..

 

Друго.. пишем, описваме, инвентаризираме и се чешем кое къде и как.. направих донякъде файла със семената и схемата, но има още много за наливане.. качен е отляво на дневника в отделен блок, но и тук слагам линк..

  • Харесвам 2


0 Коментара


Recommended Comments

Все още няма коментари.

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване