Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

Гъби Ру и ягодки
 

В албум:

Август'18

  • 7 снимки
  • 0 коментара
  • 20 image comments

Информация за снимката

Заснето с LGE Nexus 5

  • 4 mm
  • 8335384/1000000000
  • f f/2.4
  • ISO 106
Пълна информация за снимката

Recommended Comments

Вчера и онзи ден общо имаше 2 малки гъби, почти опоскани от охлюви. Сложих малко сини гранули и малко от гъбите в две капачки  (винтовите, че са по-дълбоки) и днес залових единия крадец и намерих тези три гъби. 

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара

От тие гъби вижда ли се Същността на Вселените като юснеш 12-13-14-петшеснаесе ?

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара
ПустинЯк

Отговорено (Редактирано)

"Надрусаш", съотнесено към гъбени ентеогени е индоктринизирано дезинформирано становище. Взаимодействието с ентеоген няма нищо общо с цикличната биохимична удоволствено-възнаградителна привързаност, присъща на класическата наркомания. В свят, в който информацията е абсолютно навсякъде да си неинформиран е просто невежественост. Не само, че не е адекватно, но и принизително.

А доколкото личи "опитността" ми в изказаната неособено духовита хумореска - да, и не го крия, но също така не живея предубедително спрямо който и да е, в случай, че някой живее личностно предубетилно: не само, че не съжалявам за относително бурната си психонавтска "кариера" в относително буйната си младост, а дори напротив - помогнала ми е изключително много и многостранно, не само интелектуално и в духовен план. Именно затова, сериозната част бе в словосъчетанието "същността на Вселените" - няколкото доста интензивни гъбени трипа, които някога съм имал, са били особено задълбочено изследване на тайните на квантовия свят, неща, които научните среди тепърва плахо изнамират и откриват, опипом. Отделно, налице са "еретични" антропологични изследвания, които смятат, че съприкосновението с ентеогени е едно от действията, които са отключили сериозни познавателни прогреси в по-древната история на биовида ни. И не, това НЕ Е призив към употреба, ничия невинност не е накърнена, това са фактологически сведения, просто.

Встрани от това, може да приемем, че на глупавата ми шега е било отговорено с още по-глупава, и всичко е OK !

И не, не съм ощипано-обиден, просто се опитвам да разсея дезинформираността по темата - ентеогените не са опиати, ни стимуланти, не попадат в биохимичните механизми на "надрусвания" и, съответно, зависимости. Включая тази( дезинформираност ), че спешиментът на снимката е непсихоактивен, и в това беше неблестящата шега.

Но да, виж, бих приел критика към нивото и качеството на изразения хумор - it sucked terribly !
 

Редактирано от Boris Krumov (SeoKungFu)
    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара

Хапнах преди време едно доволно голямо количество от тези гъбки - бяха ми подарък. Не ми се явиха кванти и вселени :) Просто бяха много вкусни, въпреки че като вкус предпочитам пачия крак.

 

П.П. Алис, много се радвам, че си хванала пакостниците. 

    • Харесвам 1

Споделете коментара


Адрес на коментара
преди 6 часа, Boris Krumov (SeoKungFu) написа:

 

Ми виж са, разглеждай го както искаш, но си е чисто надрусване, и от биохимична, и от поведенческо-когнитивна гледна точка. "Невежественост" е най-малкото, което бих могъл да проявя по темата. А фактът, че разглеждаш преживяването "надрусване" като нещо лошо и такова, с което трябва да се борим, не ми говори особено добре за теб като човек. Да мислиш, че като друсаш гъби вместо хероин си нещо повече от хероиновия наркоман си е форма на безпринципно психично разстройство.

    • Харесвам 2

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване