20190323_092600.jpg

Разсад пипер (от alys) на около месец. На преден план - забравен навън тая нощ (температура около 3 градуса), на заден - прибран грижливо на топличко за през нощта.


5 души харесват това

В албум:

  • 7 снимки
  • 27 коментара

3 Коментара

ъпдейт: до края на деня -  премръзналият и омърлушен разсад се възстанови и практически не се различава от другия ... това ме обнадеждава и ще почна да го оставям навън и да го прибирам само когато се очакват температури около нулата...

1 човек хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара

Ру, моят пипер е на месец и една седмица. Твоят изглежда с някакви релефни листа и като че ли са по-големи от тези на моя. Трябва да снимам и да сравня. Може твоят да е по-добър, защото е по едно в чашка (?), моите са по 4 в едно гнездо в разсадни табли. Но реших, че ще се получи, както и досега. Пиперът най-понася гавра. И най-гъстият разсад после става на пипер. :)

Споделете коментара


Адрес на коментара

еми семената са ми от тоя дето го гледах в саксии и стана страхотен, а пък за тях си мисля, че са били от твои семена - големи месести чушки станаха - много приятни.... Но не мога да се закълна .... всичко е възможно - дори може в компоста да съм имал семена от някакви купешки чушки... и те да са поникнали... 

Иначе за големината на листата - моят също беше в табли, но го пикирах по едрите в кофичка и бързо дръпна. Тези които останаха в таблите са значително по-дребни.

1 човек хареса това

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.