Други снимки в Виладжии ентусиасти


3 Коментара

Това е състоянието след почистване на къщата и ровене на багерче за да изкара дънерите от двора. Не са изкарали всичко и още има да рови. Следва насипите със строителни материали и дънерите да се извозят до сметище, да се заравни мястото, да се вдигне каменния зид, да направим порта и да оградим с телена мрежа.

 

На дворното място, преди да се утъпка, имаше много иглики, шипки, коприва, цветя (лалета, зюмбюли, теменужки, карамфили), храсти, издънки на ябълки и лешник. За това сега като го гледам едно разровено ме боли сърцето.

Споделете коментара


Адрес на коментара
Боби Димитров

Отговорено

Действително тъжна картинка :( Обаче виждам много и добър камък, който се надявам, че няма да извозите - идеален материал, който ще ви свърши работа и за зид, и за леха...

Споделете коментара


Адрес на коментара

Боби, камъните са от стария зид, който ще го възстановим. Няма да се хвърля. Много солено излиза работата, но е красота. Имахме притиснения дали ще стигнат, но от бутнатия втори етаж на къщата се оказа че има достатъчно за допълване. Само да приключи ваденето на дънери и започва изграждането на зида.

За, оказа се, 16 години това дворче беше напълно подивяло и се бе превърнало в млада горичка. Мъчно ми е, че трябваше да я изсечем, но в крайна сметка желанието е да имаме градинка, а не горичка в двора. Като приключат строежите няма да оставя празно незасято и незасадено място.

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.