Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

IMG_20210823_143056_M
 

IMG_20210823_143056_M

Лозето ме наби!

Това е Снежка. Името е стратегически избрано, защото има вероятност да се окаже Снежко :) Мии от месец ми обещават коте и никой не ми донесе, пък всички ривът колко много ги имали.

Днес ходих до общинското село (с мошенничество иззело функциите на нашето, но това е дуга бира) и на тръгване гледам мяучещо коте по тротара, на косъм се размина от гумите на кола.

Кучката вече го одобри, а то, въпреки че явно е било домашно, има нужда от възпитание, но е малко още. Интересно как не подивя в колата, днес беше пазарен ден и като нищо някой с много котета го е захвърлил...

 

Хъх, като гледам к'во се появява на лентата: то жива черна пантера, бе! :) Пък само мърка и си точи ноктите детето.


  • Харесвам 4

Информация за снимката


Recommended Comments

Ха честито ти попълнение. Наш Пешо се умори да лае циганетата. Мислех по едно време вчера вечер, че ще умре.. накрая глас нямаше да лае. Днес не ги отразява. Поумнял е.

    • Ха-ха 1

Споделете коментара


Адрес на коментара

Ехаааа! Честита и здрава да ви е Снежка. И аз преди няколко дни намерих една примряла сива красота, но въпреки всички опити да я освестим, даже и на доктор я водихме да бие нещо за подсилване не преживя нощта и беше тъжно много! А, са толкова прекрасни/ако не са ужасни, ма то си е до късмет/ тия гальовници:mrgreen:

Споделете коментара


Адрес на коментара
Лозето ме наби!

Отговорено

Мдам, Снежка/о още в края на първия ден заформи тумбаче, сега гледам че и косъмът ѝ е по-лъскав. Вероятността да ѝ поникнат топки остава, ха дано! :) Искам някой да гони чуждите, кучката не насмогва.

Тази вечер от градината чух дълго нравоучение на висок глас (жената е учителка): котето се качило на масата и дори сварило да отвори пластмасова кутия от сирене - !!! Как пък покрай мен не стават подобни работи?! Взех го и по мъжки отидохме в кръчмата - през цялото време не мръдна от бедрото ми, дори сега докато пиша то дреме там.

Игриво е много, единствено на кучката все още съска, а тя иска да си играят.

    • Харесвам 2

Споделете коментара


Адрес на коментара

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване