20170405_174819.jpg

малко разсад от черита (всичките рязани и боднати на 13ти март - вкоренени 100% и изглеждат добре), на преден план разсад от главеста целина (в ляво) и разни зелеви - карфиол, броколи, зеле (нямам идея как трябва да изглеждат те)


2 души харесват това
В албум:

  • 48 снимки
  • 97 коментара

3 Коментара

Искам да попитам каква част отчупи от разсада домати, защото до колкото разбирам отчупеното си насадил и то се е вкоренило, или греша? 

Споделете коментара


Адрес на коментара
Оризаки Кошияма

Отговорено

Ей, завиждам на Ру за черитата, моите едва прохождат сега, а точно те ми трябваха за ранни балконски, но нейсе, ще карам на Лабрадори до края на юни :)

Споделете коментара


Адрес на коментара

Теди, като пусне 2-3 собствени листа  - горе долу 2-3 седмици след поникването - режа на нивото на почвата и бодвам - в темата за доматите е описан така наречения китайски метод, доста го дискутирахме - има и клипчета там. 

 

Георги, повечето черита, макар и ранни са мощни индетерминантни растения и не са съвсем за балконски... ама стават де - в по-големи контейнери и с по-яки колове.

На снимката е една тарелка от 32 гнезда, от която съм заел 28 - 7 сорта с по 4 растения от сорт.  От тия 7 сорта дефакто само Зелено грозде е полудетерминантен и остава сравнително малък, донякъде и белите черешки. Останалите си стават по 2 метра и повече...

Споделете коментара


Адрес на коментара
Гост
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Добави коментар...

×   You have pasted content with formatting.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Предишното съдържание е възстановено.   Изчисти

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.