Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

gali772

Търся хеномелес Yukigoten и хеномелес Geisha girl

Recommended Posts

gali772

Търся да закупя хеномелес Yukigoten и хеномелес Geisha girl (може и Cameo) за предпочитане да са вече цъфтяща възраст.

Има ли тук във форума някой който  предлага за продажба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

Имам Yukigoten и Cameo, но не съм ги размножавал. Вземахме ги от Франция преди четири години. Един полски разсадник, от който правим ежегодни поръчки, предлага Cameo - евентуално за наесен. Към 9 лв. е, немалко растение:

https://www.szkolka-rudniccy.pl/pl/rosliny-owocowe/406-pigwowiec-okazaly-cameo-chaenomeles-speciosa.html

Бих могъл да пробвам някой отвод, ако Ви се чака. Но, дори да стане, ще е дребно. Толкова ли ги няма у нас?

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Аз съм нов човек във форума ще следя за да не изпусна когато правите поръчка за да се включа.

Питате толкова ли ги няма? Отговарям -няма ги.Има четири вида ,които се предлагат масово,но не са кичести,както сортовете които съм споменала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски
преди 39 минути, gali772 написа:

Аз съм нов човек във форума ще следя за да не изпусна когато правите поръчка за да се включа.

Ами ще гледам да Ви тагна наесен, ако имаме поръчка. В интерес на истината, един познат поръчва наскоро от въпросния разсадник и имаше място за още неща, но примерно седмица по-рано беше. Та малко закъсняхте. Нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Ееех жалко,че съм изпуснала.Ще чакам тогава.Благодаря ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Миленка®
На 30.05.2024 г. at 22:44, Славянски написа:

Ами ще гледам да Ви тагна наесен, ако имаме поръчка. В интерес на истината, един познат поръчва наскоро от въпросния разсадник и имаше място за още неща, но примерно седмица по-рано беше. Та малко закъсняхте. Нищо.

@Славянски дали си тагнал @gali772

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Здравейте.Тагнали сте ме.Да не би да правите поръчка на кичест хеномелес?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

Забравил съм. Мерси за включването. Все още има време да участва, ако види това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Дааа.Искам 1бр Cameo,даже ако има място в поръчката и два може да ме включите. Малко трудно се оправям все още из форума( намерих го случайно докато търсех да си купя именно това растение).Да оставя ли тук някакъв имейл или телефон?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Миленка®
преди 47 минути, gali772 написа:

Имате време да се включите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски
преди 2 часа, gali772 написа:

Ами то е силно казано, но има този сорт. Има и други работи много. https://www.szkolka-rudniccy.pl/en/rosliny-owocowe/406-pigwowiec-okazaly-cameo-chaenomeles-speciosa.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Има много неща така е , например харесах и една джуджевидна ела "balsamea"  29 Рон. но понеже нямам идея кое колко е в бг лева затова потвърдих за Cameo  ,понеже имам спомен че ми казахте, че е била някаква съвсем сносна сума,когато сте пускали поръчка преди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

1 злота е някъде 42 стотинки. Десет злоти съответно 4.20 лв. @gali772

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
gali772

Тогава цените са добре наистина.Въпреки това ще остана само с 2-бр хеномелес Cameo.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

В момента само ти разглеждаш тази страница.

• Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване