Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

Славянски

Групова поръчка от Полша, 2024

Recommended Posts

Славянски
Отговорено (Редактирано)
преди 12 часа, алина написа:

Омраза не прави добро за никого.

И аз мисля, че бързо се палиш и играеш тази карта. Не е и за първи път. Боби е човек, който си казва какво мисли и понякога може да изглежда грубичко.

Но аз да кажа за палета: опциите към момента са или половин палет, или с кашони. С кашони цената се вдигна значително и едва ли ще дойде под 3,50 лева на растение транспорт. С палет може да падне и под два лева. В крайна сметка ще поръчаме според събраната бройка. Но в четири кашона едва ли ще се съберат повече от 80-90 растения, докато в половин пале може и двойно на това (180). Ще видим докъде ще я докараме. Никого не пришпорваме да поръчва повече отколкото му трябва или може да се позволи.

Давам ти до петък да решиш окончателно отказваш ли се от участие или да ти запазим нещата. @алина

Редактирано от Славянски

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Panik
Славянски

Не е късно. Ще ти добавя нещата!

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров
Любо Д
gali772

Привет от мен .Ако има възможност и аз да се включа в поръчката  с 1бр хеномелес Cameo (ако има място може да ми пишете и 2 бр).

Послепис.Дано този път пиша коментара където е нужно :)

• Мерси 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Евелина
Славянски

Добавям ги и ще видим накрая дали всичко ще успеят да поберат. Това, че ще можеш да си ги вземеш от София е голям плюс, че си е разправия за Боби с тези кашони. Отделно и НАП дебне да му обложи с данък услугата без печалба...

• Мерси 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

Днес по обяд съм получил проформата. Всичко изглежда се е побрало, включително двете растения на @Антоанета, които първоначално не ги намерих на сайта. Ще сметна допълнително разхода на растение за транспорт в зависимост от окончателната бройка, която се е побрала в палета.

След като направим плащането и мине трябва да пуснат пратката. Вече топката е при Боби.

• Харесвам 1
  • Мерси 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров

Проформата е платена. Когато ги пратят от Полша, ще пуснат тракинг - вероятно до петък ще тръгне палето. Транспортът предни пъти е бил 5-7 работни дни. Като стигне ще пиша.

След пристигането почвам да го разплитам и който има да получава лично е с приоритет. После пакетирам по кашони и пращам по Спиди.

Своевременно Славян ще пише ЛС до всички поръчали, за да си знаете сумите.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
kokorko

Боби, ако ти трябва някаква помощ , мога да се отзова, ако ли не здраве да е и благодаря много на теб и на Славянски за инициативата! Моята пратка мога да я взема лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

Пратката е взета вчера сутринта от разсадника. Вчера е отишла в Ржежов. Тая сутрин в 4 и нещо е разтоварена в Гливице. Според мен има шанс да пристигне и във вторник.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров

Звъннах на Рабен, довечера късно към утре сутрин рано пристига международното трасе и утре следобяд или четв ще докарат палето, според това кога успеят да разтоварят. За четвъртък ако има доброволци, да се организираме да почне голямото сортиране :)

@kokorko - добре си дошел! И бай @Bore ако е на сгода, няма да го върна :)

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
kokorko

Някъде към 13ч ще дойда утре, дай адрес

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров

20241120_122018-COLLAGE.jpg

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров

За всички, които ще получават, това е адресът: https://maps.app.goo.gl/3YZ2mSFdgHP8icFn9

Нужно е да ми се обадите предварително, за да се уверим, че ще има човек на място.

Специално утре е много удобно да дойдете.

Който е за куриер, да ми прати данни и следващата седмица ще почна да ги пращам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Panik
преди 1 час, Боби Димитров написа:

Специално утре е много удобно да дойдете.

;) В колко най рано?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Боби Димитров

Възможно най-късно :D защото рано няма да са разплетени още нещата. Но пък ако имаш време за рано, можеш да помогнеш с разплитането, шефа надали ще откаже полвинка почивка.

Аз лично почвам да разплитам към 9, ако не мине пак военен конвой път.

• Мерси 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Panik
преди 1 минута, Боби Димитров написа:

Но пък ако имаш време за рано, можеш да помогнеш с разплитането

Аз лично почвам да разплитам към 9, ако не мине пак военен конвой път.

Това ми беше идеята. Ще опитам 9-9:30 да дойда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Котарак без чизми

Кашони трябват ли ви и ако ви трябват - какви размери?

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

В момента само ти разглеждаш тази страница.

• Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване