Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

Жоро

Лют сос '7 senses'

Recommended Posts

Жоро

Последният ми кулинарно-фармацевтичен шедьовър, комбиниращ 7 активни съставки, действащи върху TRPV1 рецепторите, които отговарят за усещания като топло/люто/студено.
Да, на английски 'chill' значи не само студ, а и лютивина. Люта зима. Всичко е закодирано в езика.
Сори за лиричното отклонение. От окситоцина и ендорфина ще да е.

Състав : хрян, чесън, джинджифил, куркума, уасаби, черен пипер, масло от мента, Каролина рийпър и овкусители (сок от лимон и нар, ябълка, авокадо, зехтин, кафява захар, хималайска сол.
Ако някой би искал да се подпали на - по Келвин, мога да споделя някое шишенце. Космос. Наздраве.
 

20241211_210829.jpg

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Любо Д

Изглежда супер и изкушава, но стомахът ми не понася много люто.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Жоро

Опитах се да ти обясня, че лютото само може да го излекува. Има два типа реакции към лютото - fight / flight. Ти избираш :)

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Любо Д
преди 2 часа, Жоро написа:

Опитах се да ти обясня, че лютото само може да го излекува. Има два типа реакции към лютото - fight / flight. Ти избираш :)

Предпочитам второто, защото като хапна повече люто ме избиват хемороиди... Иначе такива проблеми не съм имал никога.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Жоро

Пробвай го без люти чушки тогава. Достатъчно люто е и без тях :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване