Jump to content

Recommended Comments

Най-високите са Тигерела и Бонония, следват Лабрадорите, а всчики останали са с 22 дни по-късни. Мислех само 1-2 корена Тигерела за засадя в оранжерията, ама ще си помисля за повече. Бил кисел и ципест домат, ама ако е по-ранен, може да му се прости всичко. :) Върви доста висок разсад, Бононията е малко по-нисичка, но също добре върви (не е влязла в кадър). Лабрадорите по подразбиране са кучета, едно даже има цветно бутонче. :)

Споделете коментара


Адрес на коментара

Това е преддверието, което от две страни беше винкел и стъкло, но ММ сложи поликарбонат вместо стъклото (дали бяха по два листа с дебелина 4 мм...), а после отвътре сложихме лист поликарбонат 10 мм. Малко по-тъмно е за разсадите, но пък е по-топло. Отгоре и отстрани сложихме изолация от 5 см фибран, отдолу предстои ремонт - пак изолация и ще стане още по-добре. 

Споделете коментара


Адрес на коментара
Боби Димитров

Отговорено

И аз планирам такава снимка към края на май месец! Харесва ми, че не са издължени и не са наклонени. Покривът на това предверие стъкло/ПК ли е?

Споделете коментара


Адрес на коментара

Ламаринен покрив, под който сложихме фибран, измазахме, а отгоре сложихме някаква течна изолация за покриви с нещо, приличащо на агривело. С две думи, не е прозрачно. :)

Споделете коментара


Адрес на коментара
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Предишното съдържание е възстановено.   Изчисти

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...