Варела

Варела от Пловдив

3 мнения в тази тема

Привет,

аз доста сериозно се по-представих в дневника си, който стартирах вчера, но ще драсна и тук малко инфо.. също така гледах да си попълня максимално и профила си..

 

Казвам се Валери и съм от Пловдив.. На 39 години съм.. офис-мишок.. 

 

Живеем в семейната къща на жена ми, която е с около декар двор.. там ще се вихрим на около 400 квадрата площ (другото е тревна площ и постройки) и недалеч имам второ дворно място от около 400 кв.м. на 15 минути пеша..

 

Четем и изпробваме Николай Кордюмов - Умната зеленчукова градина, Линда Удроу - Пермакултурната домашна градина и се ровим яко в интернет.. знаем английски, а аз и немски.. превода ми се получава на/ от английски.. с немския е по скоро добро четене и разбиране и слабичко писане..

 

Съпругата ми се занимава с керамика.. ателието ни е в двора.. имаме грънчарско колело и мисля да изпробвам и напояване с мексиканските OLLA стомни, за които за пръв път четох на страницата на семейство Dervaes - Urban Homestead, Pasadena, California (http://www.urbanhomestead.org).. 

 

В двора на къщата, заради разположението, засега не става за мандала.. но отдалечената градина съм намислил да е такава..

 

Ами толкова..

 

 

2 души харесват това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл, значи :) Добро начало на дневника! Това, че сте на място е неимоверен плюс и като гледам ентусиазъм не липсва. Личният ми съвет (който е съобразен повече с моите особености като човек) е за начало да не се мяташ на обширни проекти. Бих заложиш на принципа "от всичко по малко за проба".

 

Специално мандалата (пример за такава има в хедър снимката на ФБ страницата), ако не си на място да я поддържаш и да й се радваш, според мен си е доста хамалогия, особено ако нямаш кокошки да подготвят.

1 човек хареса това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мнението.. и аз така го виждам.. проба грешка ще е и 2017, като идеята ми е да задобрея и тогава да се мятам на дълбокото.. второто отдалеченото място искам да го захвана колкото да си го заплюя и са съм сигурен че там няма да се пръска догодина.

1 човек хареса това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.