Гого

Компостен чай - начин на приготвяне

1 мнение в тази тема

Пръскате ли с компостен чай и как го приготвяте?

Аз знам следното: В кофа или друг подобен или по-голям съд, се слага компост, вода, прясно мляко, захар, меласа или нещо друго сладко, което служи за храна на микроорганизмите по време на приготвянето на чая. В съда се буха помпичка за риби и се аерира 24 часа, след което уж би трябвало да е готово за ползване.

Какво още може да се слага и какво би трябвало да е съотношението.

Руслана от Веселата ферма, беше писала в една тема, че с копостен чай бори мана и други болести, освен, че се подхранват растенията.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.