Jump to content

Преди да се регистирате, молим ви прочетете Правилата на форумите и Какво е Без Мотика?.

Жоро

Манджички

Recommended Posts

alys

На колко градуса печеш?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Venetka

Вчера отпадна търкането на прозорците затова остана време за готвене. Открих плик с брюкселско зеле в хладилника. ММ твърди, че аз съм го купувала !!!

Прекрасно се получи. Печено брюкселско зеле.

photo_2021-03-16_09-20-46.thumb.jpg.e92fe89df22b5dcf0de0dff04810e645.jpg

И понеже обожавам зеленилки за днес спретнах тава ориз със спанак и задължителната подправка към него индийско орехче.

photo_2021-03-16_09-20-43.thumb.jpg.54f22b07b2204a4c1e709631a06309d6.jpg

Вечерята беше телешко варено. За първи път правя, май стана добре.

photo_2021-03-16_09-20-39.thumb.jpg.356d9af5f776445ed95b34ff7fe3926e.jpg

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Marangoza

Едно лесно за приготвяне ядене в това мокро и хладно време. Върви и с бира и с винце!

Охладени пилешки дробчета,малко гъби,червена или зелена чушка и бекон.За аромат пресни листа салвия.

IMG_20211014_124916.jpg

IMG_20211014_174811.jpg

IMG_20211014_182908.jpg

  • Харесвам 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Абарис

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Venetka

Това с лошото време хич не ми харесва. Два дена само в кухнята се въртях, днес water-fasting, че ще стана по-широка отколкото висока. Домочадието доволно обаче остана.

Намерих на борсата до офиса прекрасни пресни зелки. Една такава се превърна в прясно зеле със свински ребърца на фурна

 

photo_2022-01-24_09-15-50.thumb.jpg.ec04591f57f39f7e2ac900daf0c86bc0.jpg

Да уважим и Узбекистан- месце с боб мунг и ориз. подправката трябва да е пресен кориандър, ама поради липса на такъв е с магданоз.

 

photo_2022-01-24_09-15-45.thumb.jpg.60fe74f621d679d722f27d6e61806a0b.jpg

От Узбекистан скачаме в Швеция- хрупкав хляб със семена

Преди печенето

photo_2022-01-24_09-15-55.thumb.jpg.7ef2d293275bb69fc85ad5bd85143ab9.jpg

И като е готов

photo_2022-01-24_09-15-40.thumb.jpg.d6d8bc8137ff8ac173b1ccdd90ced360.jpg

За закуска бюречета- пръсти с картофи и сирене.

 

photo_2022-01-24_09-15-35.thumb.jpg.7305e88864e1fd137c1abb2e0a05e5c6.jpg

И както се полага на всяка грижовна леля още манджи, за да напълня буркани за племенника за поне половината седмица, че ще се спомине от сухоежбини. Тенджерка постен зелен боб или както мама казва зелен боб на цървули.

photo_2022-01-24_09-15-26.thumb.jpg.005b2eeb3eb5e7b485481f47531c2256.jpg

Някъде по средата на всичкото това и печена тиква и половин килограм фъстъци минаха през фурната, за да има ММ щърбълъци за дъвчене пред телевизора.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване