Jump to content

Преди да се регистирате и включите активно в нашите форуми, молим ви да се запознаете с темата "Какво е Без Мотика?".

Миленка®

Периоди и температури за покълване на семената

Recommended Posts

Миленка®

:D това е линкът от поста на @РозмариН в шкафчето, а аз тогава си бях копирала таблиците в word и понеже днес не можах да ги копирам в темата като таблици, си конвертирах файла в пдф и те така. 

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
alys

Ааа, то си имало тема, ама кой да я открие, благодаря, Миленка.

Към таговете бих прибавила кълняемост и поникване. 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ch Petrov

Ако някой има такава таблица и за различните гъби .. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Славянски

Малко съм встрани от темата, но ще пробвам и тази година една стари семена да покълна. Отбрах семе от една кратунка някъде по старите къщи намерена. Според мен е на поне 15 години, може и на 25 да е. Но не са я яли червеи, семето изглежда непокътнато. Сложих в кофички да пробвам.

Имам също и семе от диня от 2012 г. Последните две години не ми никва. Но не съм се отказал. Нея година като я сях семето беше от 2003 г. от баба ми. Това от 2003 г. още го пазя, но ми се вижда вече старичко. Оранжева диня с тъмна кора.

Иначе от едни домати от 2012 г. (жената, която ми ги даде почина неотдавна) - от тях имам един поникнал.

Възрастта на семената колко влияние на кълняемостта и времето на поникване?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!

Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.

Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.

×
×
  • Създай нов...

Информация

Поставихме cookies на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване