Гого

Пернати в двора на свобода

4 мнения в тази тема

Реших да сложа ограда на овощната си градина, която е с площ около близо 1 дка. Там са ми и пчелите.

Смятам в нея да пусна нон стоп да щъкат кокошките. Ако помогнат нещо с вредители, ок, ако не, поне няма да ги мисля яли ли са днес, не са ли. Та покрай тях се чудя, какви други пернати биха се чувствали добре и каква полза бих имал от тях. Пуйки не искам, гъски не искам, патки ако има някакви, които  няма да отлетят, ще е супер, хем да им направя и там едно езерце. :Д За пъдпъците стана ясно, че не виреят на воля. Та се чудя с какво още да си направя шарено.

Кокошкарникът ми граничи с овощната градина, та направо оттам ще си излизат и ще се прибират. Също така, лятото и кокошият трактор ще е някъде там позициониран, та да им е весело на всички заедно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съседката по двор има 2 патета, не отлитат. Тя сутрин ги води на реката да плуват и вечер ги прибира. Патетата вървят след нея като кученца : Д

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как си с любителитена пернатите- лисици, порове, белки..., че ние ги имаме в изобилие, а смятаме от другата седмица да включим някое друго пиле.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вечер си се прибират в добре оградения и защитен кокошарник. А в двора обикалят 3 кучета. Засега нямам набези от хищници. Даже, като прелети сокол, по сянката ли, по какво го познават и всички на бегом се прибират. :)

2 души харесват това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създай нов акаунт или се впиши, за да коментираш

За да коментираш, трябва да имаш регистрация

Създаване на акаунт

Присъедини се. :) Регистрацията става бързо!


Регистрация

Вход

Имаш акаунт? Влез оттук.


Вход

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    В момента само ти разглеждаш тази страница.